Terugbetaling- en Retourbeleid

Lees het volgende zorgvuldig door en stuur ons vervolgens een terugbetalingsverzoek door een ticket aan te maken in de ondersteuningssectie.

Verzoeken om Terugbetaling moeten duidelijk en acceptabel zijn:

  1. Voordat je koopt, zorg ervoor dat je een proefaccount aanvraagt. We hebben een proefaccount ingesteld zodat je het kunt testen, en als je niet tevreden bent, koop dan geen langetermijndienst.
  2. Als je internetverbinding traag is, kun je onze OvaVision-diensten mogelijk niet bekijken en gebruiken en vervolgens een terugbetaling aanvragen.
  3. Het grote OvaVision-team staat altijd klaar om 24 uur per dag, zeven dagen per week te reageren, en als je de OvaVision-service om welke reden dan ook niet kunt instellen op de apparaten die je hebt, komt dit niet in aanmerking voor terugbetaling. Raadpleeg en leer de benodigde tutorials voor het instellen van IPTV.
  4. Als je een fout hebt gemaakt bij het kiezen van de service en de betaling hebt voltooid, kun je een ticket vinden in de ondersteuningssectie met de titel “Aanmaken”, waarna ons ondersteuningsteam het zal beoordelen, accepteren en de terugbetaling zal verwerken. Fout bij betaling: dit betekent dat je een service van 3 maanden wilt kopen, maar per ongeluk hebt gekozen en betaald voor een jaar of minder.
  5. Als je account 7 dagen later verloopt, wordt het verzoek tot terugbetaling niet geaccepteerd.