Hoe werkt Flix IPTV? Installatie- en activatiegids voor 2024

Hoe werkt flix iptv: Flix IPTV is een slimme keuze voor liefhebbers van IP TV, vergelijkbaar met Smart IPTV maar met een betere stabiliteit. Met deze app kun je eenvoudig content streamen naar je apparaten. Het unieke van Flix IPTV is dat het geen eigen content aanbiedt; je hebt een afspeellijst of een m3u-link nodig om van de dienst gebruik te maken. Met zijn betrouwbare prestaties, zelfs bij grote afspeellijsten, is Flix IPTV een aanwinst voor iedereen die op zoek is naar een vlotte IPTV-ervaring op hun Smart TV.

Functies van Flix IPTV

FlixIPTV beschikt over een scala aan handige functies. Deze functionaliteiten zijn te vinden in de instellingen van de applicatie.

Meertalige ondersteuning:

Kies uit een breed scala van talen, met meer dan 17 opties beschikbaar. Navigeer eenvoudig naar de Instellingen en selecteer uw gewenste taal.

Diverse thema-opties:

Ben je niet tevreden met het standaardthema van Mix Flix IPTV? Geen zorgen, je kunt gemakkelijk een ander thema kiezen door naar de Instellingen te gaan en het Thema aan te passen.

Ondersteuning voor externe apparaten:

Selecteer MX Player en VLC Player Full HD als externe spelers binnen de app. Ga naar Instellingen en kies je voorkeur voor Externe spelers.

Deze functie is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten.

Aanpassen van ondertitels:

Het aanpassen van ondertitels is zelden beschikbaar bij IP TV-spelers. FlixIPTV brengt daar verandering in.

Navigeer naar de Instellingen en dan naar Ondertitel-instellingen om de grootte, kleur en achtergrond van je ondertitels aan te passen.

Andere kenmerken van Flix IP TV omvatten het maken van favorietenlijsten, het wisselen van servers of afspeellijsten vanwege de ondersteuning voor meerdere afspeellijsten, en het verbergen van specifieke categorieën binnen kanalen, films en series.

Ondersteunde apparaten voor FlixIPTV

Hieronder vind je een overzicht van de apparaten waarop je de Flix IP TV-app kunt installeren:

Samsung Smart TV

LG WebOS

Android-box

Android TV, Apple TV en Amazon Fire TV of FireStick

Het installeren van Flix IP TV is net zo eenvoudig als het installeren van elke andere app. Ga gewoon naar de app store en zoek op de naam van de app op Smart TV, Android TV en Apple TV.

Let op: de app is niet beschikbaar in de Amazon App Store.

Je kunt de app installeren op je Fire TV-apparaat door flixiptv.cc/flix.apk in te voeren in de Downloader-app of het URL-veld van de browser van je apparaat.

Hoe stel ik Flix IPTV in?

Hier laten we u zien hoe u uw abonnement kunt configureren in de activeringsapplicatie van FlixIPTV met behulp van uw M3U-link.

Zodra de app is geïnstalleerd, start u deze om het MAC-adres weer te geven op het scherm.

hoe werkt flix iptv

Indien u het MAC-adres niet hebt genoteerd, kunt u het verkrijgen door naar het menu aan de linkerkant te gaan, vervolgens naar de instellingen te navigeren en in het daaropvolgende menu naar het gebruikersaccount te scrollen.

hoe werkt flix iptv
  1. Ga naar de link: https://flixiptv.eu/mylist 
  2. Vul de vereiste informatie in, inclusief het MAC-adres en uw m3u-link (IPTV APK), en klik vervolgens op “Kanalen met inhoud verzenden”.
hoe werkt flix iptv

De laatste stap is om de applicatie opnieuw te starten of de lijst te vernieuwen via Instellingen > Afspeellijst wijzigen. Er verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd de lijst opnieuw te laden. Klik op OK.

Bekijk deze video om te zien hoe u uw IPTV abonnement op FLIX IPTV installeert en configureert.

Hoe activeer ik Flix IPTV?

Flix IPTV werkt op een vergelijkbare manier als andere Smart TV-toepassingen (zoals IPTV SMARTERS, SET IPTV, NET IPTV, Smart STB, …). Je krijgt een gratis proefperiode van een week aangeboden, waarna je €7,99 moet betalen om het levenslang te activeren op één apparaat of TV met een Flix IPTV activeringscode.

Hier vind je de link naar de activeringspagina: https://flixiptv.eu/activation 

Onze Flix IPTV Overzicht

Flix IPTV behoort tot de topklasse IPTV-toepassingen met een scala aan handige en unieke functies. Volg de bovenstaande stappen om het te ervaren, vooral op Smart TV’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *